Рубрика: Електротехника
"Безжични" новости од Макита
Автор: Кирил Крстевски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 11/2010.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Кога ќе биде готово и колку ќе чини? Ова се двете неизбежни прашања за кои вистинскиот професионалец треба да има прецизен одговор. А, за да му испадне сметката, треба да ја заврши работата што побрзо и со што помали трошоци. Инвестирањето во професионален алат е трошок, но тоа повеќекратно се исплатува со текот на работата. За оваа прилика ви претставуваме неколку безжични модели од МАКИТА: батериските ударни клучеви BTW251ZK и BTW450ZK, батериската лентеста пила BPB180Z и батерискиот одвртувач BFS450ZK.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 11/2010. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.