Рубрика: Автомобилска техника
Дали синџирот го истиснува запчестиот ремен
Автор: Лорен Николовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2002.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Во историјата на автомобилската техника постојат мал број на решенија кои предизвикаа толку многу контроверзни мислења, пофалби и критики како запчестиот ремен. Денеска тој се вградува во поголем број на автомобили (не само во високата класа), така што некои и не знаат дека вистинските автомобили никогаш и не се одрекнаа од проверениот синџир.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2002. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.