Рубрика: Омнибус
Кратки информации
Автор: Н Н
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2002.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Нови откритија во Скупи;
Џиновска ѕвездена фабрика;
Прво мерење на атмосфера надвор од сончевиот систем;
Rotel RCD-991;
Sony D-EJ925;
Забележан најсилниот сончев блескот;
Први детални информации за еден астероид;
Сепак нема чудовиште во Плавското езеро;
GPS Leica - систем 500;
Замена на автомобилски осигурувачи;
Сензуален филм;
Со магнезиум против стрес;
Црно-бело со колор;
Transmetea VS Intel;
Ослабете со Xenical;
Награди за Микросам;
Yaesu FT-817;
US Blaster USB 3460;
Подземни печурки;
Енергетска ефикасност во градежништвото во Македонија;
Радиоаматерски информации

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2002. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.