Рубрика: Информатика
Мали, но корисни програмчиња
Автор: Бобан Алексовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2003.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Во информатиката постојат многу видови софтвери. Дел од нив се многу комплексни и вообичаено скапи, но многу од нив се мали, обично евтини или бесплатни, на сепак се многу корисни. Во овој напис ќе ви претставиме неколку од тие мали, но корисни програмчиња.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2003. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.