Рубрика: Информатика
Kaspersky Антивирус
Автор: Марјан Давчевски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2003.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Вирус... не знам како се чувствувате вие кога го слушате овој збор, но јас секогаш и без исклучок се чувствувам во најмала рака непријатно, без разлика дали се работи за вируси кои ни го напаѓаат организмот или компјутерот. Со оглед на тоа дека сум информатичар, оние првите ќе им ги оставам на лекарите да се борат со нив. Компјутерските вируси стануваат сè поголема закана за безбедноста на податоците и тоа во светски рамки.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2003. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.