Рубрика: Информатика
Kaspersky pure 2.0…чиста работа!!
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 11/2012.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Можеби не е најдобар во секој поглед, но затоа, пак, раполага со највеќе опции. А што е најбитно, во основната заштита блеска. На повеќето корисници тоа и им е најбитно – чистата заштита. Доволно силен адут за да се одлучат и за чист, PURE заштитен пакет!

Kaspersky Pure 2.0 Total Security мегапакетот во себе ги интегрира сите заштитни компоненти и алатки кои постојат во моментов. Вкупно 12 заштитни модули, дополнети со менаџер на лозинки, дешифрирање податоци, пребарување на интернет во безбедно опкружување, бекап, родителски надзор, мрежна заштита, заштита "во облак" и 6 дополнителни алатки – значи, говориме за вкупно 25 алатки и опции. Кога сето ова ќе го надополниме со фактот дека Kaspersky е добитник на многубројни награди и сертификати за детекција и елиминација на малициозни софтвери, јасно е дека Pure е врвот на понудата на Kaspersky и највисокиот степен на заштита кој во моментов е на располагање.

Клучни зборови:

Благодарение на прегледниот интерфејс, пристапот кон алатките е максимално поедноставен.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 11/2012. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.