Рубрика: Информатика
Sony Movie Studio 13
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 6-7/2014.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Sony Movie Studio има одлична репутација на пазарот на видеоалатки. Нивната најнова верзија, Movie Studio 13, нуди одлични можности за уредување видеоспотчиња, ако тоа ви е хоби или ако сте почетник во оваа работа. Ова програмче за уредување е мошне евтино, чини 50 долари, и е многу едноставно за користење.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 6-7/2014. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.