Рубрика: Информатика
Kaspersky со чекор од седум милји
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 4/2013.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Со најновата сигурносна платформа, ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS наменета за категоријата бизнис корисници, Kaspersky Lab има намера да го зајакне своето присуство и да ја интензивира својата бизнис активност на македонскиот пазар. По тој повод, на 18.4.2013 во Скопје во организација на Кабтел (македонскиот застапник за Kaspersky) се одржа презентација на најновата платформа пред бизнис партнерите и новинарите.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 4/2013. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.