Рубрика: Информатика
Македонија дел од стратегијата на Касперски
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/2010.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Минатиот месец во Кабтел дооел Скопје, која е ексклузивен застапник на Касперски за Македонија, се одржа тркалезна маса "Продажба на Kaspersky производите во Македонија". Тоа беше прилика да поразговараме со г. Гари Кондаков директор во Kaspersky Lab за Источна Европа, Средниот Исток и Африка.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/2010. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.