Рубрика: Информатика
PhotoPerfect 2.91 - софтвер за корекција на фотографии
Автор: Бранко Атанасовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Верувам дека честопати сте биле во ситуација кога некоја ваша фотографија едноставно не ви се допаѓа. Во времето кога дигиталните апарати не постоеја, не можеше ништо да се стори во врска со ова, но денес веќе не е така. Дигиталните апарати ви даваат можност вашите фотографии да ги префрлите на PC и понатаму дополнително да ги "средите" по ваш вкус. За оваа намена постојат низа различни софтверски решенија кои повеќе или помалку успешно ќе ја завршат работата. Јас се одлучив да ви го претставам софтверското решение на компанијата Arcadia Software – PhotoPerfect ver. 2.91.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.