Рубрика: Омнибус
Кратки информации
Автор: Н Н
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/2005.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Ден на ВВ и ПВО на АРМ;
Македонија останува меѓу најдобрите во светот на НЅТ;
Македонски бизнис алатки од Мајкрософт;
Сончеви дамки;
Потврдена првата директна фотографија на екстрасоларна планета;
Светски куп во ракетно моделарство;
Презентација од областа на компјутерските мрежи;
Две јадра кај М83;
Skycar M400;
НАСА подготвува нова мисија кон Јупитер;
Дали Microsoft го присвојува PDF форматот?
Мистериозниот ракопис на Војнич;
Криовулканите на Титан;
Диона и Тетис;
Интелигентни прекинувачи;
Дали ФЕБА потекнува од надворечноста на Сончевиот систем;
Боли глава и од мирно Сонце;
Роботски бонтон!?
Минимум на соларна активност?
Семинар на Дигитал во Скопје;
Сони семинар;
Соло Трек XFV;

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/2005. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.