Рубрика: Електротехника
Makita LXT700 комбиниран комплет
Автор: Бранко Атанасовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 9/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Понекогаш е навистина тешко да се направи вистински избор од големата понуда на електрични алати на пазарот, особено ако се знае дека водечките компании нудат производи со слични перформанси и квалитет. Не е редок случајот кога професионалците во својата колекција на електрични алати имаат производи од разни производители. Имајќи го ова на ум, компанијата Макита на своите потрошувачи им понуди комбиниран комплет од повеќе електрични алати, сè на едно место, со што нејзините потенцијални купувачи имаат можност одеднаш да се здобијат со повеќе квалитетни алати, кои сите користат литиум-јонска батерија.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 9/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.