Рубрика: Аудио и видеотехника
Студио Димитрови
Автор: Миле Серафимовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/2005.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Љубовта кон музиката и музичката дарба многу често одат по различни патеки. Понекогаш, кога ќе надвладее љубовта, тие две патеки се соединуваат во една. Кога кон тоа ќе се додаде семејната атмосфера, постојано исполнета со музика, и домашното студио во кое најстариот Димитров го помина најзрелиот дел од своето музичко творештво, јасни се предусловите во кои израснале и се оформиле постариот Оливер и помладиот Дарко Димитров. Тие практично и израснале во сопствено студио...

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/2005. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.