Рубрика: Телекомуникации
Кабелски интернет
Автор: Дарко Мајстороски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 2/2005.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Во еден од минатите броеви на ЕМИТЕР (1/04) се запознавме со АДСЛ-от, како технологија за брз Интернет. Во овој број ќе можете да се запознаете со кабелскиот Интернет, како конкурентна технологија на АДСЛ-от, кој и кај нас веќе станува реалност.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 2/2005. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.