Рубрика: Геологија
Животот настанал од магма
Автор: Душко Бонев
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Дали најстрашната природна појава - вулканите се заслужни за појавата на животот на земјата?

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.