Рубрика: Електротехника
Пневматски чекан Kress 750pse
Автор: Бранко Атанасовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10/2006.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Професионалците од областа на монтажа и изведба во градежништвото, но и други сродни области, потребно е во својата колекција на алати да имаат разновиден и квалитетен алат кој ќе им овозможи сигурност и квалитет при работата. Заради тоа, алатите кои имаат повеќекратна намена се секогаш добродојдени за оваа бранша. Новиот пневматски ротациски чекан 750 PSE, производ на германската компанија Kress, кој освен што се користи како чекан е наменет и за дупчење и проширување на отвори, се наметнува како одличен избор. Овој алат воспоставува нови стандарди во оваа класа алати во поглед на перформансите, долготрајноста и едноставноста при користењето. Во однос на технологијата и дизајнот, 750 PSE ги следи највисоките стандарди и достигнувања од оваа област.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10/2006. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.