Рубрика: Аудио и видеотехника
Mission M3i series
Автор: Љубиша Трипуноски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10/2006.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Серијата m3i на компанијата Mission содржи вкупно 10 модели на звучни кутии наменети за меѓусебна комбинација за добивање сараунд комплет, но голем дел од нив е наменет и за вклопување во системите за класична стереорепродукција. Изборот е навистина голем, потребите исто така, па...

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10/2006. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.

Статии со слична содржина