Рубрика: Аудио и видеотехника
EISA награди 2006/2007
Автор: Љубиша Трипуноски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10/2006.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Европската асоцијација за слика и звук EISA и оваа година ги додели наградите за најдобрите производи од областа на аудио, видео, фото и мобилната техника. EISA постојано го следи напредокот и проширувањето на понудата на светските производители, за на крајот да може да ги прогласи добитниците на награди за изминатите 12 месеци.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10/2006. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.