Рубрика: Аудио и видеотехника
PMW-EX3 на SONY камера/камкордер за ерата која настапува
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Имате потреба да снимате најспектакуларни природни временски појави, да направите амбициозен спот, да снимате филм или шоу, сакате да работите во студио или со репортажна кола, а притоа добиениот производ да биде со висок квалитет, од посебна важност е употребената технологија! Во овој напис станува збор за новата PMW-EX3 Camera/Camcorder на Sony, наследничка на PMW-EX1 Camcorder за кој имаше напис во мартовскиот број на ЕМИТЕР.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.