Рубрика: Автомобилска техника
Одржување и поправка на автомобилите (2): Рутински контроли и сервисирање
Автор: Томе Скендеровски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 9/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Во вториот напис од серијалот за Поправка и одржување на автомобилите ќе објаснам што се подразбира под терминот Рутинска контрола, а што под терминот Сервисирање на автомобилот и ќе прокоментирам некои карактеристични сервисерски зафати, со цел поблиску да се запознаеме со сервисирањето за поквалитетно да го изведеме.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 9/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.