Рубрика: Аудио и видеотехника
HDC-SD100 и HDC-HS100, нови HD камкордери на Panasonic
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 9/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Конкуренцијата во категоријата на полупрофесионални и аматерски камкордери станува сé пожешка. Достапната цена на овие уреди направи бум во начинот на бележење на спомени и нивната продажба расте секојдневно. Со цел да одговори на сé попребирливиот и попрофилиран купувач Панасоник понуди два нови уреди кои го отелотворуваат квалитетот кој стои зад ова име.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 9/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.