Рубрика: Аудио и видеотехника
TV Worldwide го отвори најголемото Интернет ТВ-студио
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 4/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Компанијата TV Worldwide го отвори своето најголемо интернет-студио во САД и го опреми со ProHD камери/камкордери на JVC. Станува збор за камерите/камкордерите GY-HD200 и GY-HD250/HD251 кои се погодни за ENG, EFP и студиска примена во СД и ХД системи.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 4/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.