Рубрика: Аудио и видеотехника
Иднината на телевизијата е во синергијата со интернетот
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 6/2013.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Интернетот и појавата на книги и весници во електронска форма сериозно ги загрозија пишаните медиуми и издавачките куќи. По сè изгледа дека следни на ред ќе бидат телевизијата и телевизиските куќи бидејќи помладите генерации сè почесто гледаат телевизија преку интернет. Ќе ја изгуби ли битката телевизијата или...?

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 6/2013. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.