Рубрика: Омнибус
Кратки информации
Автор: Н Н
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Случајот на правливата двојна ѕвезда;
Новото чудо од печатач на HP;
Honda Jazz - малиот големец, од Јапонија, се разбира;
Новиот Google Chrome пребарувач;
Хаумеа од работ на Сончевиот систем;
Blu-ray диск од 500 GB;
Најмалиот DSLR со изменлив објектив;
Први официјални податоци за новите модели на Nehalem процесорите;
Citroen Berlingo - во име на процесорот;
Матурска прослава на Неоком;
Intel ATOM на турбопогон;
Нови уметнички дела од Sony;
Ако досега не сте знаеле, сега знајте дека...
Обука за микроконтролери во СУГС "Владо Тасевски";
"Градежен" ракетоплан;
Електронска помош за електронски производи!

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.