Рубрика: Аудио и видеотехника
Meridian Audio F80
Автор: Љубиша Трипуноски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 5/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Последниве години ретро-носталгијата не само што стана тренд, туку и императив за производителите од разни области. Во аудиосегментот оваа појава е најевидентна по навраќањето на уредите за домашна забава скроени по принципот "сè во едно" и дизајнирани по примерот на некогашните радиоприемници, а кои своевремено биле главна и речиси единствена можност за забава и информирање во домот.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 5/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.