Рубрика: Информатика
Совети и трикови за Power Point
Автор: Билјана Крстиќ
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 4/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


За крај на серијата Совети и трикови за програмите од пакетот Microsoft Office е помошта за користење на PowerPoint. Програмата е особено интересна за оние кои прават презентации, за кои сликите покажуваат повеќе од зборовите. Всушност, зборовите, оние најважните, се преточуваат во слајдовите, а графиконите и сликите даваат посебен ефект за одлична визуелна презентација.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 4/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.