Рубрика: Информатика
Андроид апликации што морате да ги имате!
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 2/2014.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Еволуцијата на мобилните телефони, Андроид оперативниот систем и андроид апликациите, доведе до тоа да бидеме потполно зависни од овие уреди. Некои наменски апликации се неопходни за непречено функционирање на телефоните, а има и такви кои стануваат дел од нашето секојдневие, потреби и навики!

Клучни зборови:

Викни такси - сите неопходни броеви од компаниите на дланка

Clean Master - добро осмислен фејслифт, ефикасен widget, детални менија за нагодување, статистика, преглед на состојбата на мемориите

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 2/2014. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.