Рубрика: Информатика
Замена на процесор
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 3/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Замената на процесорот воопшто не е комплицирана или опасна работа. Потребно е само да се внимава на неколку основни правила.

Ако дојдете во ситуација од која било причина да го менувате процесорот, нема потреба од паника. Ако не се чувствувате сигурни, однесете го компјутерот на сервис. А доколку сакате самите да се обидете, погледнете што треба да се стори и на што да се внимава.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 3/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.