Рубрика: Информатика
Тест: HP Photosmart S8180 All-In-One
Автор: Бранко Атанасовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 3/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Мултифункционалните уреди на Hawlett Packard очигледно и заслужено го пронајдоа своето место на пазарот. Доказ за тоа се разните модели на "сé-во-едно" уреди кои овој производител ги има во својата понуда. Деновиве во нашата редакција пристигна моделот HP Photosmart C8180 All-in-One, така што повторно имавме можност да се увериме во одличните перформанси и квалитет својствен за печатачите произведени во погоните на HP. Карактеристично за овој модел е тоа што ќе биде интересен како за домашните, така и за бизнис-корисниците.

Технички карактеристики:

Тип на печатач: HP Thermal Inkjet
Димензии: 448x 392 x 216 mm
Тежина: 11,4 kg
Поврзување: USB 2.0, Ethernet, Wireless 802.11 g/b, Bluetooth
Инсталиран RAM max: 64 MB
Max. рез. печатење: 4800 x 1200 од компјутер со1200 dpi влез
Хардв. рез. скенирање: 9600 x 9600 dpi
Брз. на скенирање: 10x15-26 s
-OCR A4-29 s
Мемориски картички: CompacFlash, Secure Digital (SD), Multimedia Card (MMC), SDHC, HDMMC, MMCPlus, MS, miniSD, MMCMobile, MS micro

 

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 3/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.