Рубрика: Информатика
Тест: HP Elitebook8440p
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 3/2011.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


HP Elitebook 8440p е лаптоп наменет, пред сè, за деловните луѓе, и тоа онаа категорија чија природа на работата бара чести патувања. Силната хардверска подлога овозможува високи перформанси, доволни да се излезе в пресрет на побарувањата. Тоа има и своја цена, а таа не е баш ниска.

Elitebook серијата на лаптоп системи на HP е наменета за деловните луѓе кои често патуваат и на кои работата им е, да се изразиме така, "врзана" за лаптопот. Нормално, таквата категорија лаптоп системи логично е да е добро хардверски "поткована", но и да има препознатлив изглед по кој ќе отскокнуваат од останатите серии на производителот.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 3/2011. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.