Рубрика: Информатика
Intel SoC чип - момче за сè
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 4/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Трендот на креирање на што е можно помали платформи за разни намени почнува да влегува во нова фаза. Или, пак, добива поинакви димензии? Што и да е во прашање, Интел има визија и полека но сигурно ја реализира.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 4/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.