Рубрика: Информатика
Матична плоча Gigabyte GA-P35-DDS3R Intel Express
Автор: Бранко Атанасовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Високото ниво на сигурност при работата и одличните перформанси при работа на различни платформи, се едни од главните карактеристики на модерните матични плочи. Gigabyte GA-P35-DDS3R Intel Express, чија основа претставуваат Intel P35 Express и ICH9R чипсетови, е типичен пример на една ваква матична плоча. Иако оваа матична плоча ги нема вградено сите технологии кои се карактеристични за повеќето high-end матични плочи и (нормално) ја зголемуваат нивната цена, сепак, според своите перформанси Gigabyte GA-P35-DDS3R ќе ги задоволи побарувањата на многу корисници, особено во наши услови.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.