Рубрика: Аудио и видеотехника
Hi-Fi звучници Magnat Quantum 1000
Автор: Владимир Филевски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 2/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Германската фирма Magnat има долга традиција во понудата на хај-фај звучници за домашна употреба, но на нашиве простори можеби повеќе е позната по одличните звучници за автомобил, а особено по моќните бас-звучници и сабвуфери. Овде ќе се задржиме на нивните хај-фај звучници од новата серија Quantum 1000, која се наоѓа на самиот врв на нивната понуда на звучници за домашна употреба.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 2/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.