Рубрика: Аудио и видеотехника
NWZ-E436F - ново Sony задоволство
Автор: Невенка Стојановска
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 2/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Минатото лето ви го претставивме одличниот МП3 плеер на SONY NWZ-A826, којшто при тестирањето нa воодушеви со квалитетниот звук што го репродуцираше. Сега добивме уште една можност за тест на друг МП3 плеер од истиот производител. Иако не се наоѓаат во истата ценовна категорија, сепак, има позитивни изненадувања во насока на отстранување на карактеристичните ситни "недостатоци" коишто досега им се припишуваа речиси на сите вокмени од Сони. Но, да почнеме со ред...

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 2/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.