Рубрика: Аудио и видеотехника
SONY High Definition Show во Бугарија
Автор: Сашко Таневски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Од 30. ноември, па сé до 5. декември, компанијата "Sony", за прв пат во Софија (Бугарија), ги претстави најновите свои продукти и можности за забава. На 600 квадратни метри во центарот на градот оваа уникатна презентација беше едноставно насловена "Sony High Definition Show".

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.