Рубрика: Информатика
Microsoft Tech Update Inovation Forum 2009
Автор: Костадин Солаков
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 5/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Кога станува збор за одржување на настани кои имаат за цел запознавање и анимирање на македонската ИТ-популација, најактивен (ако не и единствен) играч на ова поле е локалната канцеларија на Мајкрософт. Па како што оди нивната традиција, овој период од годината е резервиран за Tech Update, настан кој во изминатите години беше искористен за официјалните претставувања на "перјаницата" на Мајкрософт, оперативните системи, серверските платформи, алатките за развој и другите производи кои произлегуваат од лабораториите во Редмонд.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 5/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.