Рубрика: Информатика
Лансиран Facebook Pay
Автор: Ива Зафировска
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-12/2019.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Во ноември оваа година Facebook го вовоеде Facebook Pay, кој ќе им обезбеди на луѓето пригодно, сигурно и доследно искуство во плаќање преку Facebook, Messenger, Instagram и WhatsApp.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-12/2019. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.