Рубрика: Омнибус
Кратки информации
Автор: Повеќе соработници
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1-3/2019.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Уредување на генот – неизвесна игра на научниците?;

АМД со нов адут;

На повидок – паметни пижами;

Маглината Veil е остаток од супернова;

Збогум, WINDOWS 7;

Mag–Lev левитирачки грамофон, втор дел;

Нов малвер што брзо ги троши батеријата и интернетот;

Решена е енигмата на чудната маглина EGG!;

По 19 години, откриен е опасен безбедносен пропуст во WinRAR;

HD грамофонски плочи;

Закерберг најави големи промени во Facebook и Instagram;

Повторно хакирани имејл адреси на Мајкрософт;

NOCTUA NH-U12A;

PayPal во борба против ransomware

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1-3/2019. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.