Рубрика: Информатика
Борба на глувците – оптичко или ласерско глувче
Автор: Невенка Стојановска
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10-12/2018.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Како што тоа добро го знаат секој гејмер, графички дизајнер, домашен и професионален “фотошопчија” и видеоманипулатор, на изборот на глувчето не треба да се гледа како на лесна задача. А понудата денес е мошне широка. Па, малку да ги скратиме маките околу вистинскиот избор.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10-12/2018. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.