Рубрика: Аудио и видеотехника
Радиоприемник со MP3 плеер Lepai LP-A7USB
Автор: Владимир Филевски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 4-6/2017.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Пештерата со неброеното азно од приказната за Али Баба навистина постои! Нејзината точна локација не е тајна, таа се наоѓа на интернет, а магичниот збор за нејзиното отворање е AliExpress. Единствената разлика е: за да земете нешто од таму, треба нешто малку и да платите. Цената што треба да се плати за тие кинески производи честопати е неверојатно мала, па на човека му доаѓа да праша дали тука има некоја ујдурма? Од практично искуство, можам да кажам дека има сè и сешто, но обично сè е во ред. Но, во овој случај не беше баш сè во ред.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 4-6/2017. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.