Рубрика: Аудио и видеотехника
POVCAM камкордер и AVCCAM HD портабл рикордер/плеер на Panassonic
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 2/2012.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Ако вашата екипа се состои од само еден човек или им е потребна поголема флексибилност на членовите од екипата, POVCAM камкордерот и портабл AVCCAM HD рикордер / плеерот на Панасоник кој снима на мемориска картичка е бараното решение кое во потполност ќе ги задоволи вашите барања. Овие два уреда ќе ви овозможат вашиот производ да биде квалитетен, а притоа ќе заштедите луѓе, но не и пари!

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 2/2012. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.