Рубрика: Информатика
Поврзување на SQL база со PHP
Автор: Ива Манова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 9-10/2016.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Како се внесуваат податоци во база? Како се креираат табели во MySQL и се користат искази за пребарување низ базата?

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 9-10/2016. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.