Рубрика: Омнибус
Макинова 2014
Автор: Владимир Филевски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 11-12/2014.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Во рамките на ТЕХНОМА, во организација на Сојузот на пронаоѓачи и автори на технички унапедувања на Македонија – СПАТУМ, по 35. пат се одржа изложбата на пронајдоци, иновации, нови технологии, нови производи и младинско творештво МАКИНОВА 2014. Придружна беше изложбата на иновации и пронајдоци за подобрување на животната средина – ЕКОНОВА 2014.

Клучни зборови:

Постерот за овогодинешната изложба

Добитниците на наградите на Макинова 2014

Дел од наградените од ЕМИТЕР заедно со уредникот на списанието доделувањето на признанијата на Макинова 2014

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 11-12/2014. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.