Рубрика: Аудио и видеотехника
Philips LCD телевизори
Автор: Стојанчо Митев
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 2/1995.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Доколку сте и вие еден од оние големи вљубеници во телевизијата и едноставно не можете да го замислите денот без неа, а можностите не ви дозволуваат со себе да го носите својот огромен ТВ приемник, тогаш вистинско решение за вас се LCD ТВ приемниците на компанијата Philips. Оваа компанија во последно време на пазарот исфрли три нови модели на LCD ТВ приемници кои навистина фасцинираат со својата минијатурна форма и со огромниот број на функции. Тоа се моделите: PVR200/54C, 4LC4050/10B и 3LC3150/10R.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 2/1995. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.