Рубрика: Информатика
10 одлични Wordpress додатоци за дизајнерите
Автор: Ива Манова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 6-7/2014.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Wordpress е светски позната платформа за блогирање. Една од причините е тоа што поддржува шаблони (темплејти) и додатоци, и што е мошне флексибилна и приспособлива, при што одговара на многу различни потреби за многу интернет-страници. Ви претставуваме 10 одлични алатки за подобри и поубави wordpress веб-страници.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 6-7/2014. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.