Рубрика: Информатика
iPad и седумте додатоци
Автор: С. Ј.
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 5/2011.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Откако во претходниот број ви го претставив во кратки црти новиот iPad 2, сега ќе се погрижам, откако ќе го купите, на него да не работите без потребните додатоци. Поради големиот број додатоци коишто се нудат за овој уред, јас ќе ви презентирам само неколку кои мислам дека најмногу ќе ви се допаднат. За да не дојде до забуна, во текстот ќе го пишувам како iPad наместо iPad 2.

Во претходниот број на Емитер имавте можност подобро да се запознаете со карактеристиките на iPad 2, производ којшто ја здоби популарноста уште од првиот ден по појавувањето на ИТ пазарот. Многуте апликации коишто можат да се извршуваат на оваа направа се повеќе од забавни и тие можат да се најдат во AppStore. Но, сепак, апликациите не би биле доволни за да можеме ова чудо да го користиме на секој начин, па затоа јас во оваа статија ќе ви ги претставам седумте најдобри додатоци. Па, да почнеме!

Клучни зборови:

iPad case fold

Ristretto Bag за iPad

VGA адаптер за iPad

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 5/2011. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.