Рубрика: Омнибус
Кратки информации
Автор: Н Н
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 2/1995.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


SONY - дизајн до 3D звук;
Универзален аудиосистем за автомобили;
GEA 300;
Дигитализација во библиотеките;
Handycam video HI8 CCD TR 750;
MD - вокмен;
Audio technica;
Spirit добива на тежина;
Квалитет за "малку пари" - Targa;
Повеќеслојна "Multilayer" плочка;
Нова серија Philips;
Осумбитен ADC од серијата на TDA

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 2/1995. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.