Рубрика: Аудио и видеотехника
M 500 Digital audio mainframe
Автор: Бојан Угриновски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 3/1995.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Технологијата евоулира со зголемена брзина. Интересот за новото се повеќе станува краток процес и се побрзо се напушта она што вчера било ново и напредно. Земајќи го предвид овој факт, TC компанија во доменот на студиска електроника ги усоврши AD-DA и DSP секциите на нивниот производ M5000, така што подобрувањето на перформансот на овој sound процесор станува хардверски лесно изводлива работа со одлични резултати.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 3/1995. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.

Статии со слична содржина