Рубрика: Информатика
Нови додатоци од HP за новата училишна година
Автор: Невенка Стојановска
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 9/2012.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Минатиот месец HP претстави низа од нови алатки и додатоци – од компјутески глувчиња во повеќе бои, до дизајнирани ранци и заштитни торби за лап топ, но и компактни веб-камери со висока дефиниција (HD) накусо – од сè по нешто и за сечиј вкус. Токму на време за подготовките за новата училишна година.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 9/2012. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.