Рубрика: Информатика
Primera Bravo 4102 Disk duplikator
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/2012.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Сте завршиле многу важен видеопроект, и вашиот клиент бара поголем број примероци да му изработите за многу кусо време. Решение на проблемот е "Диск-дупликатор", кој во исто време печати и етикета за дискот. Ги има од повеќе производители, а еве еден од серијата Primera Bravo 4100.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/2012. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.